Möt Sandra – praktikant på Twiik

Möt Sandra Praktikant på Twiik

I denna artikel får ni stifta närmare bekantskap med Sandra Nilsson som gör sin praktik hos oss på Twiik. Häng med!

Hej Sandra, härligt att du valt att göra din praktik hos oss på Twiik! Kan du berätta lite kort om dig själv och din bakgrund?

Jag är 35 år och bor i Höör tillsammans med mina två barn som jag har på halvtid. Innan jag började studera på IHM Business School arbetade jag som behandlingspedagog på ett HVB-hem. Som person är jag tålmodig, lojal och har alltid nära till skratt. Jag har ett stort intresse för inredning så på fritiden lägger jag gärna tid på att fixa och dona hemma. Parallellt med min utbildning på IHM läser jag även till Certifierad inredare och Homestylist.

Inom vilket område gör du din praktik och varför har du valt att utbilda dig inom just det området? Varför ville du göra din praktik på Twiik?

Jag läser till E-commerce manager vilket är en ganska bred utbildning men min främsta uppgift här på Twiik kommer vara analyser av olika slag, skapa content till webbplatsen och jobba med sociala medier. Av en slump fann jag Twiik när jag scrollade på min LinkedIn, jag hade inte hört om det tidigare men fick omedelbart en positiv känsla för bolaget och konceptet som de erbjuder. Efter ett möte med min handledare blev det ännu tydligare att Twiik var den plats jag ville spendera mina 10 veckor på.

Efter ett möte med min handledare blev det ännu tydligare att Twiik var den plats jag ville spendera mina 10 veckor på.

Människorna här är otroligt välkomnande och inbjudande och jag känner mig både förväntansfull och glad över att få testa på yrket “hands on” i en sådan härlig miljö. Anledning till valet av utbildning är främst för att jag ville testa någonting nytt. E-handelsbranschen är under ständig tillväxt och jag ville ha ett yrke där jag kunde utvecklas och växa men också ge mig själv möjligheten att upptäcka nya saker hos mig själv som jag inte visste att jag kunde eller tyckte om.

Vilken träningsform är din favorit och varför?

Löpning och boxning eftersom att jag helst tränar ensam eller möjligtvis tillsammans med någon jag känner. Jag är alltså ingen person som gillar gruppträning särskilt mycket.

Har du någon speciell talang du vill dela med dig av?

Talang vet jag inte, men jag är bra på att se och möta människor i olika faser i livet. Jag brukar få höra att jag är en icke-dömande och väldigt förstående person.

Twiik