Möt My Lidell – coach på Twiik

Möt My Lidell coach på Twiik

Ta chansen att lära känna coach My Lidell lite bättre! ⭐️ Det här är coachen som hjälper dig med personliga kost- och träningsupplägg. My är även expert på vegankost!

Hej My, berätta lite om din bakgrund! Vem är du?

Jag är en glad tjej som älskar att vara aktiv, utvecklas och lära mig nya saker. Uppväxt på en liten gård tillsammans med min familj, med många olika djur. Tränar crossfit på fritiden, går gärna promenader i skogen, jobbar även som massör och bor med min sambo och två katter. I övrigt så älskar jag frukost, harry potter, och färgen gul.

Hur kommer det sig att du valde att arbeta med träning och hälsa?

Bild från Mys Instagram

Jag har alltid tyckt om att vara aktiv, röra på mig och hitta på saker. Under gymnasietiden växte mitt intresse för träning fram och jag insåg ganska snabbt hur bra det fick mig att må. Det var inte bara roligt att bli starkare, snabbare och mer uthållig, utan jag insåg också att jag mådde bättre generellt, sov bättre, var piggare på dagarna och hela den biten. Nu vill jag hjälpa andra på väg mot en sundare, gladare och mer hälsosam livsstil. Att kunna jobba med att få andra att må bra är helt fantastiskt!

Vilket är ditt bästa träningstips?

Mitt bästa träningstips är att hålla sig till det som är roligt först och främst. Alla träningspass är inte roliga och du kommer inte ha motivation inför varje pass. Men så länge du tycker grunden är rolig, i det stora hela, så kommer du kunna fortsätta med det länge.

Mitt bästa träningstips är att hålla sig till det man tycker är roligt!

Vad gillar du med Twiik?

Jag tycker Twiik är väldigt användarvänligt som klient. Lätt att följa program och pass, logga sin träning och enkelt chatta med sin coach. Det är också kul att kunna ha både personliga program samt generella program och pass på min egen kanal.

Vad kan man förvänta sig att få ta del av på din kanal?

På min kanal får du styrkeprogram och löpprogram att följa. Även pass som crossfit, styrketräning, kondition och hemmaträning. En helhet av det jag tycker är rolig och bra träning helt enkelt! Mer kommer framöver!

Ta del av Mys produkter på hennes kanal och missa inte att följa henne på Instagram – @halso.mylidell!

Twiik