Möt Johannes Ojanpera – personlig tränare på Twiik

Möt Johannes Ojanpera PT på Twiik

Ännu en coach-stjärna på Twiik-himmeln! ⭐️ Ta chansen att lära känna Johannes Ojanpera lite bättre, personlig tränare hos oss på Twiik.

Hej Johannes, berätta lite om din bakgrund! Vem är du?

Namnet är Johannes Ojanpera och jag bokstavligen talat älskar all sorts fysisk aktivitet. Klättring, gym, intervallträning, cykling, akrobatik och mycket mer – you name it! Till vardags jobbar jag som personlig tränare & grupptränare och på helger uppskattar jag att träffa vänner, dansa i timmar samt fånga solens strålar. Min uppväxt kantades av flertalet sjukhusbesök där jag tvingades steloperera en del av min rygg. Detta sporrade mig till att stärka min kropp och sinne desto mer. 2015 deltog jag i TV programmet Ninja Warrior och kammade hem fjärdeplatsen – ett stolt ögonblick i mitt liv. Mina vänner beskriver mig som en glädjespridare som har energi för flera personer!

Hur kommer det sig att du valde att arbeta med träning och hälsa?

Min passion för hälsa och välbefinnande genomsyrar allt jag gör. Därför var det ett naturligt val att bygga min karriär kring det. När motivationen är så stark att den räcker och blir över, kändes det helt rätt att pusha och peppa människor som inte har samma drivkraft. Att kunna hjälpa människor att nå sina mål och samtidigt må bättre, är en oslagbar känsla som jag förevigt vill uppleva!

Vilket är ditt bästa träningstips?

Mitt bästa träningstips till alla där ute är att sätta upp ett fåtal tydliga mål att fokusera på. Sätt en intention och en plan INNAN du drar till gymmet så att du snabbt och enkelt kommer igång. Kom ihåg att inte vara för hård mot dig själv – lyssna till kroppen och ge dig själv beröm för varje litet steg du tar. Många kopplar utebliven träning eller ett mindre bra pass till ångest, när det i själva verket bara är ens egna tankar som sänker en. Behåll ett positivt mindset genom att boosta ditt sinne med affirmationer så som ”Jag är bra som jag är – jag klarar av vad som helst – jag är inte mina tankar”.

Mitt bästa träningstips är att sätta upp ett fåtal men tydliga mål.

Vad gillar du med Twiik?

Det bästa med Twiik är att det blir som en mötesplats för oss tränare och alla som vill komma i form. Användarvänligheten gör att det blir väldigt lätt för kunden att få struktur i sin träning samt ger en ärlig chans till att nå sina mål.

Vad kan man förvänta sig att få ta del av på din kanal?

Min kanal kommer att bestå av färdiga program för dig som letar efter att stärka underkropp, överkropp eller helkropp. Övningarna är varierande, tuffa och roliga vilket kommer få dig att alltid se fram emot nästa pass. Det är också främsta faktorn till att träningen och resultaten blir av!

Ta del av Johannes produkter på hans kanal och missa inte att följa honom på Instagram – @plantbasedninja!

Twiik