Möt Bella – praktikant på Twiik

Möt Bella Praktikant på Twiik

 

I denna artikel får ni stifta närmare bekantskap med Bella Wiklund som gör sin praktik hos oss på Twiik. Häng med!

Hej Bella, härligt att du valt att göra din praktik hos oss på Twiik! Kan du berätta lite kort om dig själv och din bakgrund?

Selfiepå kvinna som håller upp sin uppsats med titeln "The Good, the Bad, and the Women"

Jag heter Isabelle, kallas oftast för Bella, och är 31 år. Jag har en dotter på ett och ett halvt år – ett galet litet yrväder som nuförtiden tar upp det mesta av min tid. Jag har bott en sväng i både Australien och Kirgizistan, och i Sverige har jag faktiskt främst jobbat med frihetsberövade människor. Så med andra ord har jag gjort ganska mycket lite överallt haha! 

Inom vilket område gör du din praktik och varför har du valt att utbilda dig inom just det området? Varför ville du göra din praktik på Twiik?

Digital marknadsföring och analys! Jag blir utbildad till digital analytiker i första hand, men har hittat en speciell plats för några marknadsföringsstrategier som jag fokuserar på. Jag har valt detta för att det digitala är nutid och framtid! Fokus på analys är på grund av att jag i mig själv älskar att ställa frågan ”varför?” och inget är så roligt som att lösa ett problem eller få en ny insikt som bidrar till en mätbar effekt!

Twiik valde jag främst på grund av människorna och det generella klimatet. Jag vill vara på en plats där det finns utrymme för potential och utveckling.

Twiik valde jag främst på grund av människorna och det generella klimatet. Jag vill vara på en plats där det finns utrymme för potential och utveckling. Detta speglar Twiik dels genom personerna som de anställt, dels genom att sticka ut i en bransch som exploderat på ganska kort tid. Twiik skiljer sig från andra genom ett genuint intresse för kundernas resa och en vision för hur vi kan digitalisera denna typ av verksamheter på en ny nivå.

Vilken träningsform är din favorit och varför?

Dans! Jag älskar att dansa och dansade i flera år som barn/tonåring, så allt med skön musik och härligt gung gör min dag. Annars är jag gärna utomhus och rör på mig, det ger mig alltid ett lugn inombords.

Har du någon speciell talang du vill dela med dig av?

Kvinnlig medarbetare på Twiik nedanför ett stenröse en höstdag

Oj vad svårt! Men det är nog att skriva? Jag skrev min första ”bok” när jag var 4 år gammal och författardrömmarna har väl hängt med så länge jag kan minnas.

Twiik