Möt Maria – praktikant på Twiik

Möt Maria Praktikant på Twiik

I denna artikel får ni stifta närmare bekantskap med Maria Peters som gör sin praktik hos oss på Twiik. Häng med!

Hej Maria, härligt att du valt att göra din praktik hos oss på Twiik! Kan du berätta lite kort om dig själv och din bakgrund?

Mitt namn är Maria och jag fyller 41 i sommar. Jag bor i en lägenhet här i Malmö tillsammans med min katt men har även lyxen att bo nere i Skanör med min kille och hans barn. Älskar kontrasten mellan lugnet, skogen, havet och pulsen inne i stan. Jag har haft en massa olika arbeten genom livet men främst yrken inom service. Jag är oerhört social och älskar verkligen möten med olika människor, det ger mig så mycket energi. På min fritid ränner jag runt bland olika loppisar och second hand-butiker. Älskar god mat men nån annan får gärna laga den. Tränar en del men men mest för att kunna äta den goda maten:)

 

Inom vilket område gör du din praktik och varför har du valt att utbilda dig inom just det området? Varför ville du göra din praktik på Twiik?

Jag läser just nu till E-commerce manager på IHM här i Malmö. Jag kände att jag ville testa något nytt och ge mig in i en bransch som verkligen är framtiden. Jag hoppas kunna hitta en nisch som passar just mig och där jag kan få utlopp för min kreativitet. Jag valde att söka praktik på Twiik då jag fick ett så bra intryck av företaget och deras härliga arbetsklimat. Det finns så mycket olika områden som jag kan testa på under dessa 10 veckor. Men det jag främst kommer göra är att skapa content, jobba med sociala medier samt analys. 

Jag hoppas kunna hitta en nisch som passar just mig och där jag kan få utlopp för min kreativitet.

Vilken träningsform är din favorit och varför?

Min favorit när det kommer till träning är helt klart styrketräning, boxning och crossfit. Älskar känslan av att känna mig stark. 

Har du någon speciell talang du vill dela med dig av?

Hmm ja vad kan det vara? Jag vet inte om man kan kalla det talang men jag har en ganska bra förmåga att hantera alla olika typer av människor. 

 

Twiik