Möt Linn Ehrenström – Coach på Twiik

Möt Linn Ehrenström Coach på Twiik

I denna artikel har vi fått äran att känna coach Linn Ehrenström på pulsen! Lär känna henne bättre här.

Hej Linn! Berätta lite om din bakgrund! Vem är du?

Mitt namn är Linn Ehrenström och jag är 24 år. Jag bor just nu i Denver under vinterhalvåret och spenderar sommaren hemma i Gävle där jag har vuxit upp. Jag började spela tennis vid 4 år, och vid 16 års ålder flyttade jag till Uppsala för att gå på tennisgymnasiet och satsa helhjärtat på min tennis. Jag hann spela in några SM-brons och gjorde även två säsonger i elitserien innan en ryggskada tyvärr tog över min karriär. För 1,5 år sedan fick jag min PT-licens och började med online coaching vilket jag älskar!

Hur kommer det sig att du valde att arbeta med träning och hälsa?

Mitt liv har alltid kretsat kring träning då jag har elitidrottat. Därför var det en självklar väg att gå mot personlig träning. Något jag alltid brunnit för är att hjälpa andra utvecklas Om det är i sin träning, på tennisplan eller hemma i vardagen, har aldrig spelat någon roll. Det är något speciellt med att se andra lyckas och veta att man är en liten del av det!

Vilket är ditt bästa träningstips?

Mitt bästa träningstips är att gör det du tycker är roligt! Om det är löpning, styrketräning eller spela padel har mindre betydelse. För om du tycker något är roligt betyder det att du förmodligen kommer fortsätta göra det. Och tränar du kontinuerligt kommer du att se resultat!

Mitt bästa träningstips är att göra det du tycker är roligt!

Vad gillar du med Twiik?

Det bästa med Twiik enligt mig är att allt är så enkelt. Layouten är smart och du hittar lätt runt i appen. Ibland kan nya appar vara krångliga att förstå men Twiik är tydlig med allt och dessutom gör den träningen roligare!

Vad kan man förvänta sig att få ta del av på din kanal?

På min kanal kommer du få ta del av olika typer av träningsscheman som: hemmaträning, gym, padel- och tennisinriktade program samt roliga bootcamps! 

Ta del av Linns produkter på hennes kanal och missa inte att följa henne på Instagram!

LINNS KANAL PÅ TWIIK

LINNS INSTAGRAM

Twiik