Möt Emelie Elmes – coach på Twiik

Möt Emelie Elmes coach på Twiik

Dags att bekanta er med ytterligare en härlig coach på Twiik! Emelie Elmes har mer än 15 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa. 💥 Ledstjärnan i hennes träningsupplägg är att skapa hållbara förändringar för sina klienter. 

Hej Emelie, berätta lite om din bakgrund! Vem är du?

Emelie Elmes

Jag heter Emelie Elmes och är en person som jobbar hårt men som samtidigt inte tar så allvarligt på saker. Jag är ganska bra på att njuta av livet hittat ett stort driv i att hjälpa andra att göra samma sak. Jag bor i Kalmar med man och våra 3 barn och jag är så himla glad över att ta nästa steg i mitt företag och nu bli en del av Twiik.

Hur kommer det sig att du valde att arbeta med träning och hälsa?

Jag visste tidigt att jag ville jobba med träning och hälsa. Jag gick min första utbildning när jag var 17 och den glöden jag kände där var det bara att spinna vidare på. Jag fascineras av att det inte går att bli fullärd och det var precis lika häftigt att hjälpa den 100:e personen som den 1:a. Hela grejen med att få vara med och förändra människors liv –  jag fullkomligt älskar det!

Vilket är ditt bästa träningstips?

Prova dig fram och försök hitta ett upplägg och en träningsform som passar in i din vardag. Du kommer lära dig vad som motiverar dig på vägen men till en början handlar det mest om att hitta något du kan se fram emot. Jag tror många övertänker. Det behöver inte vara så krångligt. Sen är det så viktigt att se den stora bilden.

Prova dig fram och försök hitta ett upplägg och en träningsform som passar in i din vardag.

Vad gillar du med Twiik?

Twiik är enkelt och smidigt samtidigt som det finns mycket bra funktioner för att hålla koll på sin träning. Det går snabbt att förstå hur allt fungerar och det är alltid ett vinnarkoncept.

Vad kan man förvänta sig att få ta del av på din kanal?

Jag har över 15 års erfarenhet och står stadigt på min grund av erfarenhet och kunskap. Med det i ryggsäcken fokuserar jag på träningsglädje och att hitta hållbara och roliga upplägg. Det är ändå nyckeln till att göra det hållbart.

Ta del av Emelies produkter på hennes kanal och missa inte att följa henne på Instagram – @familjefys

Twiik