Möt Anny – Head of Customer Success & E-commerce på Twiik

Möt Anny Head of E-commerce & Customer Success på Twiik!

Anny Persson jobbar som Head of E-commerce & Customer Success och har varit en del av Twiik Team sedan september 2019. I den här artikeln får du lära känna henne lite bättre!

Hej Anny, berätta kort om dig själv och din bakgrund!

Jag heter Anny och är 32 år, “born and raised” i Glimminge, i Norra Skåne. Jag flexar mellan lägenhetsliv i Malmö och husliv på landet. Huset är ett hjärteprojekt, en gammal tågstation från 1800-talet som jag håller på att renovera med en varsam hand. 

Berätta om din roll och vad du gör här på Twiik!

På Twiik har jag “Coachkepsen” på mig, jag arbetar med och för alla coacher som är kopplade till oss. Mitt fokus att utveckla och växa Twiiks marknadsplats för digitala träningsupplägg och digitala PT-produkter. Jag hjälper tränare att bygga upp sitt utbud och driva konvertering på marknadsplatsen och på webbplatsen med slutmålet att öka antalet svettiga träningsminuter i appen. 💪

Hur kommer det sig att du valt att jobba med just ditt område?

Det finns en tydlig “grön tråd” som löper genom hela mitt arbetsliv. Utbildade mig till hälsoutvecklare för ca 15 år sedan och har sedan dess arbetat på olika positioner inom både gym- och inom hållbarhetsbranschen. En E-commerce Manager utbildning knöt ihop min arbetslivsryggsäck på ett väldigt fint sätt och på Twiik fick jag möjlighet att kombinera mina erfarenheter från både hälsobranschen och E-handelsbranschen, vilket känns som en ynnest!

Vilken träningsform är din favorit och varför?

Wow! Svår fråga, jag är en allätare. Älskar att träna i grupp och pressa mig till det yttersta tillsammans med andra. Rörelse är en stor del av mitt liv och jag tränar vad jag kan tillgå. Blir en del Les Mills klasser som Bodypump och Core men även traditionell styrketräning och HIIT (Högintensiv intervallträning). Det är svårt att välja en favorit, men om jag måste välja så blir det nog det senaste tillskottet i mixen, boxning, så kraftfullt och intensivt, I’m in Love! 

Har du någon speciell talang du vill dela med dig av?

Hmm.. Jag har inget härligt partytrick i rockärmen, men lindansen räknas kanske som en talang? Min mamma var lindansare, så jag växte upp i den miljön och har fina minnen av att uppträda tillsammans med henne. Uppe på linställningen är det 100% fokus som gäller, hela världen stängs ute, där finns inget annat; bara ditt egna andetag, vinden och vajern. Fick en sådan stark längtan till sommaren nu, blir första sommaren i huset och då ska jag sätta upp linställningen i trädgård och dansa, snurra och hoppa för glatta livet!

Twiik