Möt vår kund – Pischa Strindstedt

Möt vår kund Pischa Strindstedt

Hej Pischa, berätta mer om dig!

2013 startade jag mitt företag Wörkout. Innan hade jag sysslat med fotboll och thaiboxning men jag hade också funnit en passion för utomhusträning som jag ville förmedla till fler. Jag och min kollega Kalle kom in med olika kompetenser och började köra bootcamps tillsammans i vår nyöppnade studio i Stockholm. Efter ett tag växte vi ur våra lokaler och kunde öppna ännu ett gym. Denna gången ett större gym med öppen träning och möjlighet till medlemskap.

“Jag vill hjälpa fler att hitta riktig träningsglädje.”

För mig är träning och hälsa otroligt viktigt. Jag brinner för att hjälpa andra att hitta sin träningsglädje. Jag tror inte så mycket på stränga förbud vad gäller kosthållning eller stenhårda träningsrutiner, utan vill att människor ska hitta sitt eget sätt att ta hand om sin hälsa. En viktig del i att må bra överlag är att också ta hand om sin mentala hälsa. Något som kanske är extra viktigt i en tid då vi ständigt matas med intryck från omvärlden via sociala medier osv.

Varför valde du Twiik?

Jag har alltid varit intresserad av att köra digitalt. Eftersom man blir begränsad rent geografiskt när man har fysiska träningsplatser, insåg jag ganska snabbt att marknaden blir mättad efter ett tag. När pandemin bröt ut hade jag därför redan gjort ett förarbete som gjorde att jag snabbt kunde ställa om och börja erbjuda digitala produkter. Då hade jag haft kontakt med Twiik och det kändes som ett bra alternativ för att lansera ett färdigpaketerat bootcamp.

“Twiik är toppen för mig när jag vill sälja färdiga träningsprogram - det är enkelt att använda både för mig och mina kunder.”

Hur ser ditt erbjudande ut?

Hos Twiik erbjuder jag färdigpaketerade träningsprogram och bootcamps som vem som helst kan köpa och köra. Genom Twiik har det varit lätt att omvandla färdiga träningskoncept till digitala produkter och börja sälja.

“Det som är så bra med det digitala är valmöjligheten. Man kan bestämma helt själv vad man vill träna.”

Vad är resultatet av vårt samarbete?

Eftersom jag redan var i dialog med Twiik och hade påbörjat paketeringen av mina träningsprodukter när pandemin slog till, var det enkelt att sjösätta snabbt. Jag blev riktigt förvånad över hur bra det gick med försäljningen av mina produkter! Twiik är enkelt att använda både för mig och mina kunder vilket också underlättar vårt samarbete.

“Med Twiik kan jag nå fler och sälja mer!”

Hur ser målsättningen framåt ut?

Jag ser fram emot att kunna erbjuda träning i fysiskt format igen men kommer även fortsätta utveckla mina digitala produkter. Jag tror att det är många som kommer vilja fortsätta träna digitalt och kanske köra hybridvarianter där man t. ex. träffas fysiskt ett färre antal gånger och sedan håller kontakt via digitala lösningar däremellan.

Pischas bästa tips när du vill starta ett digitalt träningskoncept!

  • Det handlar till stor del om att planera! Sätt dig ner och fundera igenom vad du vill göra, hur du vill göra det och varför. 
  • Fundera över vilka styrkor och svagheter du har och komplettera sedan med personer och resurser som kan hjälpa dig med de områden du är svag på. Då kan du istället lägga tid och energi på det du är bäst på. På så vis får du även göra mycket av det du tycker är kul, win win!
  • Tänk igenom vad du erbjuder. Vem är din målgrupp? Hur kan du skapa produkter som din målgrupp kan tillgodose sig på bästa sätt? 
  • Utvärdera vilka verktyg du behöver och vill använda för att göra det praktiska arbetet enklare.  
  • Hitta din nisch och din USP, det är omöjligt att nå alla och vara rätt för alla så se till att lära känna din målgrupp och skapa ett erbjudande som de tycker om och vill ha.
  • Var beredd på att det krävs mycket jobb för att få ditt digitala erbjudande att flyga. Att ha praktisk erfarenhet som coach/PT kommer hjälpa dig när du utvecklar dina digitala produkter.

Missa inte Pischas utbud hos oss – du hittar hennes butik här!

Följ Pischa på Instagram på @pischas

Twiik